Orvosok

Dr. Bátorfi Árpád

 

Dr. Bátorfi ÁrpádTanulmányaimat a Pécsi Egyetemen Általános Orvostudományi Karán fejeztem be 2003-ban. Szakvizsgámat az aneszteziológia és az intenzív terápia területén 2008-ban szereztem meg.

2003 és 2005 között a Pécsi Egyetemi Klinikán dolgoztam aneszteziológusként, itt gyakorlatom egy részét a Szájsebészeti Klinikán töltöttem. 2005-2008-ig a Zala Megyei Kórházban majd ezt követően a Soproni Városi Kórházban dolgoztam aneszteziológusként. 2006-ban kezdtem a kórházi munkámon kívül privát fogászati klinikákon is praktizálni, jelenleg főállásban csak ezzel foglalkozom.

Rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, például

2003 Advanced Life Support Course –  European Resustitation Council
2004 Az inhalációs anesztezia elmélete és gyakorlata
2005 Magyar Sűrgősségi Orvostani Társaság Kongresszusa
2008 Advanced Airway Workshop – Wexham Park Hospital, Slough, UK
Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Kongresszusa

 

Dr. Ribiczey Sándor

Dr. Ribiczei Sándor1992-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 1996-ban aneszteziológia és intenzív terápiás orvosként szakvizsgáztam. 1992-től  Soproni Kórházban dolgozom aneszteziológusként. 2008-ban 1 évet töltöttem a Sheffield Teaching Hospitals-ban,azóta évente 2-3 hónapot dolgozom Angliában Intenzív osztályos orvosként. Kórházi munkám mellett a fogászati egynapos aneszteziológiai ellátásra specializálódtam.

Fontosabb képzéseim:

Ultrahang vezérelt perifériás idegblokádok kivitelezése
1997-ben ösztöndíj Izraelben
2008 Advanced Trauma Life Support Provider Course
2011 Advanced Life Support Course –  European Resustitation Council

 

Rólunk

A fogászati kezelések végzése bódításban/altatásban egy speciális irány, melyet hosszú évek tapasztalata előzött meg. Felkészült orvosaink évek óta látnak el külföldi és magyar pácienseket egyaránt, munkájukra garanciát vállalnak.

Betegeink nagy többsége a fogászati kezelés iránti komoly félelemmel, szorongással, fóbiával rendelkezik, amely sok esetben lehetetlenné teszi a beavatkozások elvégzését. További nehezítő tényező lehet az is, ha a páciensnek fokozott garat-reflexe van, azaz öklendezik, hányingere van, ha a szájába nyúlnak.

Ezért is fontos számunkra olyan páciensek ellátására tenni fel életünket, akik különleges figyelmet igényelnek, és számukra az altatás/bódítás az egyetlen megoldás a fogászati/szájsebészeti beavatkozások elvégzésére, egészségük megóvására.

Arra törekszünk, hogy félelemmel, fóbiával érkező betegeink igényeit a legmagasabb színvonalon, a legmodernebb technikával lássuk el.

A „Dentalsedation” egy aneszteziológus orvosokból álló csapat, amely intravénás szedációt és fogászati altatást végez.